Tantra massage i aalborg thai massage døgnåbent

bad til rådighed både før og efter massagen. Mindsker muskelsmerter, forbedrer søvnkvalitet, forbedrer led mobilitet, frigører spændinger. Krav til dig: At du er velsoigneret, at du har skandinavisk baggrund, at du er i aldersgruppen 30. Vigtigt: Jeg har ikke berøringsangst, men ønsker på ingen måde fingre eller tunge i mine ædlere dele og jeg kysser ikke. Services, vi tilbyder følgende behandlinger: Thaimassage, Relax Massage, Pleasure Massage, Fod Massage, Olie Massage og Aromaterapi Massage. Derefter vil din krop få rigeligt med uparfumeret mandelolie jeg vil benytte mig af mine arme, ben, ja hele min krop til lave sensuelle strygninger så din energi bliver styrket, mens din væren bliver mere og mere afslappet. At du ikke lugter alt for meget af røg det giver en dårlig energi. Jeg giver fuld diskretion men forlanger åbenhed om hvem du erDa vi på det seneste har oplevet flere useriøse henvendelser, strammer vi op på dette, så hvis du ringer fra skjult nummer eller hemmeligt nummer fremover, vil vi bede om dit fulde navn og adresse.

Videos

Shaved Thai Virginal Pussy massage. Du vil kunne mærke den varme healende energi massøren afgiver vi skal ikke selv bruge nydelsen som tantramassører, men alene flytte al vores kærlighed og indføling over til dig. Tantramassagen foregår således, at du kommer frisk fra bad. Må du nyde at komme ned i din krop. Halvdelen af tiden er gået vil du blive bedt om at vende dig om og scenariet vil gentage sig du vil efter aftale kunne få forløst dine seksuelle energier igen det er ikke målet, men dit behov accepteres. I Thaimassagen ser man på kroppen som en helhed, og der er stor fokus på energibaner som bliver åbnet. tantra massage i aalborg thai massage døgnåbent

Tantra-massage Aalborg/Nordjylland: Tantra massage i aalborg thai massage døgnåbent

Blandt behandlingstyperne er typisk tradionel eller luksus wellness massage, oliemassage, ansigtsmassage, fodmassage, tantra massage og body to body massage. Vi har deltaget i  kurser og workshops i den tantriske massage måde og er stadig på rejse i dette univers. Thaimassagen adskiller sig væsentligt fra den vestlige massage, da Thaimassøren er uddannet i fysioterapeutisk og kiropraktisk stræk, samt en mere dybdegående massageteknik, hvor albuer og kropsvægt bruges for at massere mælkesyre og affaldsstoffer ud af musklerne. Du kan også søge efter større områder såsom Sjælland, Fyn og Jylland.

0 kommentarer til “Tantra massage i aalborg thai massage døgnåbent

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *