Tantra massage frederiksberg dmi søborg

med til at sørge for bedre blodgennemstrømning. Klinikken, klinikken ligger på Buddingevej 211b baghuset. Vi fortrækker telefonisk kontakt, da vi ikke altid har tid til at checke mailboksen. Varighed 2 timer inkl. Thai massage kan opleves som værende meget hård, men efterfølgende vil klienten føle sig bedre tilpas både fysisk og mentalt. Afsæt 3 timer som inkluderer samtale, øvelser, 2 timers massage for en af parterne.

Tantra massage frederiksberg dmi søborg - Søborg thai

Læs mere » " Flink personale og professionel massage. Tao-Tantra massage, pile Allé 43 Frederiksberg 2000 Denmark. Se stort kort, phone: 50181878, tao-Tantra massage på Frederiksberg tilbyder sensuel velværemassage, hvor du kun skal modtage og intet yde. Som ligger på Vanløse ( Sallingvej 49 2720 vanløse )  Vi har både Piger og Ladyboy. Nogle felter er ikke udfyldt korrekt. Meget nem at finde rund, bare med Metro til Forum og lille. Bemærk - Dobbelt rum med 2 senge: Inviter veninden eller manden med til en gang afslappende massage. Betaling med, mobilpay er muligt. Som modtager skal man være forberedt på dogging tubes marit bjørgen sexy en lidt anderledes form for massage, hvor man bevæger sig mere end ved en traditionel massage. Ved en Thai massage bliver musklerne først opvarmet med massage og derefter strukket. Du kan også kontakte os ved at ringe på telefon eller benytte vores kontaktformular. Vi gør opmærksom på at der er parkering i gården.

Videos

Asslicking and Prostate Massage. Indkørslen til gården finder I lige efter huset ved siden af cykelhandleren. Vi har både mandlige og kvindelige massører. Dette er med til at sikre, at affaldsstoffer ikke ophober sig og renser dermed ud i kroppen. Kontakt os i dag for tidsbestilling på massage.

0 kommentarer til “Tantra massage frederiksberg dmi søborg

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *